Taaramäe: enesekindlust väga pole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Cofidise uues vormis.
Rein Taaramäe Cofidise uues vormis. Foto: AFP/SCANPIX

Pariis-Nice’i velotuuri tänasel etapil leppis Rein Taaramäe 70. kohaga ning kaotust etapivõidu teeninud Lieuwe Westrale kogunes eestlasel 3.44.

Üldarvestuses juhib endiselt Bradley Wiggins, Taaramäe kaotab liidrile 23 minutit ja hoiab 97. kohta.

«Alustasin etappi ebakindlalt eelmiste päevade tagasilöökide tõttu ja juba alguses tundsin, et no ei ole. Kuid siiski katsusin neid tundeid maha suruda ja jätkata sõitu eesmärgiga, et lõpus Mende tõusul jalga testida. Testida just seepärast, et enesekindlust väga pole,» kirjutas Taaramäe oma blogis. «Ega midagi erilist täna rääkida pole, sest minu jaoks midagi huvitavat ei toimu kui jalga pole. Juba enne Mende tõusu oli mägedes päris raske, kuid säilitasin rahu ja võitlesin end enne lõputõusu esikahekümnesse ning tõusu all kui gaasi lükati oli ilgemalt raske. Jõud praegu jalast puudub, pole midagi teha. Pole päris sama lihtne kui 2 aaastat tagasi, kui sama tõusu Paris-Nice’il sõitsime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles