Pühade eel Tartut tugevdama tulnud koondislane jääb taaralinna paigale

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Leemet Böckler.
Leemet Böckler. Foto: Diana Jesin

Tartu Ülikool Maks & Moorits andis pressiteate vahendusel teada, et novembri teises pooles nendega liitunud 21-aastane tagamängija Leemet Böckler jätkab Tartus hooaja lõpuni.

198cm pikkune tagamängija on Tartu eest teinud kaasa kuues Eesti-Läti liiga mängus ja kogunud neis keskmiselt 8,2 punkti ja 4,3 lauapalli. Karikavõistluste neljas mängus oli tema keskmiseks saagiks 14,3 punkti ja 7,8 lauapalli ja ainsas Põhja-Euroopa liiga mängus 22 punkti ja kuus lauapalli.

Novembris esmakordselt ka koondiseõhku nuusutanud Böckler on oma keskmiseid näitajaid kergitanud just viimaste mängudega, sest karikavõistluste finaalturniiril Narvas oli tema üks meeskonna punktiveduritest. Ka Trefl Sopoti vastu peetud kohtumises kerkis ta 22 punktiga üleplatsimeheks. Peatreener Nikolajs Mazursi usaldust näitab ka keskmiselt üle 20 välja teenitud mänguminuti kõikides liigades.

Tartu Ülikool Maks & Moorits peab selle aasta sees veel ühe mängu kui neljapäeval, 29. detsembril kell 18.00 võõrustatakse Valmiera GLASS VIA meeskonda.

Järgmise aasta algusesse jääb aga korvpallisõpradele tõeline maasikas, sest esmaspäeval, 9. jaanuaril tuleb Tartusse mängima Leedu meistriliigas neljandat kohta hoidev Vilniuse BC Wolves, kellega hiljuti liitus Real Madridiga Euroliiga meistriks tulnud rootslane Jeffery Taylor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles