Suusapealik Välbe staarhoolealuste kukepoksist: konflikti pole, nad lihtsalt käivad teineteisele närvidele

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jelena Välbe.
Jelena Välbe. Foto: Tairo Lutter

Kuigi Venemaa spordimeedia jaoks on juba nädal aega leiva lauale toonud kahe suusastaari Aleksandr Bolšunovi ja Sergei Ustjugovi omavaheline kraaklemine, rõhutab sealse suusaliidu president Jelena Välbe, et mingit konflikti kahe murdmaamehe vahel pole. 

«Siin pole tegelikult mingit konflikti, kuid millegi pärast käivad nad teineteisele närvidele,» sõnas Välbe Match TV-le antud usutluses pärast seda, kui Bolšunov ja Ustjugov kodustel võistlustel ühiselt rajale ära ei mahtunud ja kokku põrkasid.

Bolšunov väitis pärast lumehange lendamist ja näo veriseks kukkumist, et ta kaotas isegi hetkeks teadvuse ning süüdistas vahejuhtumis Ustjugovit. Teine leidis omakorda, et süüdi oli just Bolšunov.

Pärast vahejuhtumit tuli mõlemal mehel aru anda ka suusaboss Välbele, kes nüüd, pärast olümpiavõitjate ära kuulamist, kinnitaski kodumaa meediale, et vahejuhtum jäetakse ühiselt sinnapaika.

«Rääkisin Sašaga (Bolšunoviga – K.J.) eile õhtul, kui ta oli juba koju jõudnud. Ta ütles, et kõik on hästi ja tunneb ennast juba samamoodi hästi. Ega siin muud ausalt öeldes polegi, kui kaks jäära lihtsalt kohtusid ja otsustasid teineteise närvidega mängida. 

Keegi ei saanud sellest mõistagi kasu – kukkumine polnud hea nende tulemustele ega tervisele. Ent olen kindel, et nad suudavad selle ära lahendada. Loodetavasti on nad juba uuel aastal toimuvateks järgmisteks võistlusteks valmis,» sõnas Välbe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles