Ronaldo peab suu 200 miljoni euro suurusest aastapalgast puhtaks pühkima?

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Adil Benayache/sipa/Scanpix

Tundub üha kindlam, et Portugali jalgpallitähe Cristiano Ronaldo tulevik jätkub Saudi Araabia meeskonnas Al-Nassris. Kuigi teda meelitatakse sinna suure rahasumma eest, siis see kahvatub algse väidetava palga kõrval.

Nimelt kirjutas Hispaania ajaleht Marca, et Al-Nassr pakub Ronaldole kuni 200 miljoni euro suurust aastapalka, kuid nii suurest rahast peab ta võib-olla ilmselt ikkagi suu puhtaks pühkima.

CBS kirjutab, et tegelikult pakutakse Ronaldole Saudi Araabias «kõigest» 70 miljoni euro suurust aastapalka. Tõsi, pildiõiguste müügi eest võiks ta teenida veel kõva lisaraha, avaldas CBSile klubile lähedane allikas.

Väidetavalt on Al-Nassr juba pannud paika Ronaldo meditsiinilise läbivaatuse aja ning broneerinud mängijale ja tema taustajõududele elukohad. Klubi loodab jõuda mängijaga kokku jaanuaris algava talvise üleminekuakna käigus.

Ronaldo lahkus Manchester Unitedist novembri lõpus pärast seda, kui andis skandaalse intervjuu, milles sarjas nii tiimi peatreenerit Erik ten Hagi kui ka klubi juhatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles