Rovanperä ei usu, et Tänakul on probleeme

Christopher Krutto
Copy
M-Spordi Ford Puma Rally1.
M-Spordi Ford Puma Rally1. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Autoralli valitsev maailmameister Kalle Rovanperä on kindel, et M-Sporti üle läinud Ott Tänak saab tuleval hooajal kiire olema.

Toyotas sõitvast Rovanperäst sai tänavu ajaloo noorim maailmameister, kuid nüüd on pilgud pööratud juba jaanuari teises pooles sõidetavale Monte Carlo rallile.

Lisaks Tänakule sõidab tuleval aastal täiskohaga uues tiimis ka mullu Toyotas Sebastien Ogier’ga kolmandat autot jaganud Esapekka Lappi, kes täidab Hyundais Tänakust tühjaks jäänud tühimikku.

Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: IMAGO/PanoramiC/Scanpix

Rovanperä usub, et mõlemad mehed võivad tõusta kõrgesse mängu. «Esapekka sõitis juba mullu väga hästi. Kui Hyundai talle sobib, siis on ta terve hooaja tiitliheitluses. Ma ei kahtle selles sekunditki,» kiitis Rovanperä Rallit.fi-le antud intervjuus endist tiimikaaslast.

Kui Lappi on oma tiimis Thierry Neuville’i järel selgelt sõitja number kaks, siis Tänak on M-Spordis A ja O. «Saab olema huvitav näha, millist kiirust Ott Fordiga näitab. Ma ei usu, et tal probleeme on. Ford näitas juba tänavu kiirust, kui [Sebastien] Loeb sellega sõitis. See saab kindlasti olema kõva lahing ja autode vahed vähenevad veidi,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles