Mbappe ütles, mida Martinezi mõnitustest arvab

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: Baratoux/LABEL IMAGES/SIPA/Scanpix

Jalgpalli MM-finaalis kolm väravat löönud Prantsusmaa ründaja Kylian Mbappe langes Argentina võidupidustustel mõnituste ohvriks. Suurt numbrit PSG ründaja sellest ei tee.

Kõige rohkem on Mbappe olnud hambus Argentina väravavahil Emiliano Martinezil. Näiteks püüdis Martinezil finaali järel riietusruumis kaaslaste tähelepanu ja palus seejärel neil Mbappe auks vaikuseminutit. Mbappe mõnitamine jätkus ka Argentina võiduparaadil, kus Martinez hoidis enda käes nutva Mbappe näoga nukku.

Emiliano Martínez mõnitas Argentina võiduparaadi ajal Kylian Mbappét.
Emiliano Martínez mõnitas Argentina võiduparaadi ajal Kylian Mbappét. Foto: twitter

Asi läks koguni nii kaugele, et Prantsusmaa jalgpalliliidu president Noel Le Graet kirjutas Argentina kolleegile kirja, andes mõista, et Martinez käitub ebasportlikult.

24-aastane Mbappe võtab asja aga rahulikult. «Kuidas nad tähistavad, pole minu asi. Ma ei raiska oma energiat sellistele mõttetutele asjadele. Minu jaoks on oluline anda oma klubi eest parim. Ootame juba Messit tagasi, et jätkata väravate löömist ja mängude võitmist,» ütles Mbappe.

PSG pidas eile Prantsusmaa kõrgliigas esimese mängu pärast MMi, kui alistas kuuenda üleminuti penaltist 2:1 Strasbourgi. Võiduvärava autoriks oli ei keegi muu kui Mbappe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles