VIDEO Aasta naissportlaseks valiti olümpiapronks Kelly Sildaru

Postimees Sport
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Mihkel Maripuu

2022. aasta parimaks naissportlaseks valiti freestyle-suusataja Kelly Sildaru.

Pekingi taliolümpial pargisõidus pronksmedali võitnud Sildaru edestas parima valimistel tennisist Anett Kontaveiti, discgolf'i mängijat Kristin Tattarit ja maadlejat Epp Mäed.

«Käesolev aasta on olnud väga tihe ja pingeterohke, tegemist on olnud ühe raskeima võistlushooajaga minu elus. See pole olnud ainukene koorem, ka teekond möödunud hooajani oli väga konarlik ja keeruline. Ma olin ühel hetkel nii madalal, et ei olnud üldse kindel, kas jätkan tippspordiga. See aeg oli raskem, ma pidin ennast uuesti leidma ning õppima suusatamist taas armastama. Siinkohal suur tänu minu kallitele läheastele, kes nendel keerulistel hetkedel on vankumatult minu kõrval püsinud ja mulle suureks toeks olnud. Aitäh, et te ei lubanud mul pead norgu lasta ja julgustasite mind sirge seljaga edasi minema oma unistuste poole. Ilma teieta ei seisaks ma täna siin.

Kõikide raskuste kiuste oli tegemist ühe edukaima hooajaga minu sportlaskarjääri jooksul, kuhu kuulub ka Olümpia pronks. Medal, millel on minu jaoks hindamatu väärtus ning mis paneb kena punkti ühele leheküljele minu elus. Ma olen südamest tänulik teile, kallid eestlased, kes te olete minu tegemistele tulihingeliselt kaasa elanud ja mind toetanud, vaadanud öötundidel minu võistlusi - see teeb südame väga soojaks! Suur tänu ka minu koostööpartneritele ja Eesti Olümpiakomiteesse, et minusse usute! Aitäh mu toredale tugitiimile kogu toetuse eest! Ja kindlasti väärib märkimist ka minu treener ja partner Mihkel [Ustav], kelle abil ja toel olen kogu selle keerulise teekonna läbi tulnud. Suurim tänu Sulle, et sa kuulad ja toetad ning halvematel päeval kannatad mind trennides ära ja et rõõmustad koos minuga kõige positiivse üle, ning, et jätkuvalt motiveerid mind sporti tegema. Suur aitäh veelkord kõigile! Mõnusat õhtu jätku! Aitäh!» ütles Sildaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles