Maailma kõige edukamat jalgpallurit süüdistatakse seksuaalrünnakus

Postimees Sport
Copy
Dani Alves (paremal rohelise särgiga) ja Neymar (keskel) pärast jalgpalli MMil kaotatud veerandfinaali Horvaatia vastu.
Dani Alves (paremal rohelise särgiga) ja Neymar (keskel) pärast jalgpalli MMil kaotatud veerandfinaali Horvaatia vastu. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Hispaania politsei uurib väidetavat seksuaalrünnakut ööklubis, milles olevat osalenud ka mõne aasta eest maailma kõige edukamas jalgpalluriks nimetatud Brasiilia tähtmängija Dani Alves.

Sündmus leidis aset aasta eelviimasel päeval Barcelona ööklubis. Väidetav seksuaalkuriteo ohver tuvastas Alves'i kui ühe rünnakus osaleja, kirjutab mainekas Hispaania ajaleht ABC.

39-aastane endine Barcelona paremkaitsja eitab igasugust süütegu. Uurijad ei ole teda veel üle kuulanud ja juhtumi keskmes olnud naine pole ametlikku kaebust esitanud.

Suttoni ööklubi, kus väidetav seksuaalne rünnak aset leidis, asub Barcelona kesklinnas ja see on kuulsate ja edukate üks meelispaikasid Hispaania peopealinnas.

Alves olla ööklubis pannud käe naise aluspesu sisse. Viimane rääkis sellest oma sõpradele, nemad teavitasid turvatöötajaid, kes kutsusid sündmuspaigale politsei. Ajaleht ABC teatas, et juhtum toimus reede varahommikul, politsei andmetel toimus see laupäeva varahommikul kell viis. Kui võimuesindaja sündmuspaigal kannatanuga vestlesid oli väidetav ahistaja juba ööklubist lahkunud.

Alvesi lähedased on toimunud ümber lükanud ning väidavad, et kuigi jalgpallur viibis klubis lühikest aega, siis ette heidetud ahistamist ei toimunud. Politsei kinnitas, et uuritakse väidetavat seksuaalkuritegu, kuid ei kinnitanud, et üks kahtlusaluseid on Dani Alves.

Suvel Barcelona jalgpalliklubist lahkunud ja Mehhiko meeskonna UNAM lepingu sõlminud Alves pole veel ühtegi ametlikku kommentaari andnud. Lisaks Barcelonale on Alves mänginud Sevillas, Juventuses, Paris Saint-Germainis ja Sao Paulos.

Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning seeläbi peetakse teda maailma kõige edukamaks jalgpalluriks. 2006. aastast Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesist sai Kataris toimunud MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles