Cristiano Ronaldo tekitas Saudi Araabias tormijooksu

Christopher Krutto
Copy
Ronaldo nime ja numbri särgile kuumpressimine. Seda saavad Al-Nassri klubipoe töötajad teha järgnevatel päevadel veel kõvasti.
Ronaldo nime ja numbri särgile kuumpressimine. Seda saavad Al-Nassri klubipoe töötajad teha järgnevatel päevadel veel kõvasti. Foto: MOHAMMED BENMANSOUR/REUTERS/Scanpix

Jalgpallitäht Cristiano Ronaldo lõi möödunud reedel käed Saudi Araabia klubi Al-Nassriga ning tema tulekuga kaasnesid ka rekordilised särgimüügid.

Ronaldo hakkab Saudi Araabias teenima aastas väidetavalt pea 200 miljonit eurot, kuid Al-Nassr saab osa sellest kindlasti tagasi juba särgimüügiga.

Juba nädalavahetusel oli Al-Nassri klubipood rahvast täis ning kõik soovisid särkidele just ühe mehe nime ja numbrit, kirjutab AFP.

«Ma tahtsin alati, et Al-Nassr sõlmiks lepingu maailma parima mängijaga. Nüüd, kui see on tehtud, lähen kõiki tema mänge staadionile vaatama,» rääkis üheksa-aastane Nayek.

Viiel korral maailma parimaks läinud portugallase särkidele on selline nõudlus, et osad fännid on pidanud laskma tema nime kleepida peale vanadele särkidele, sest uued on lihtsalt otsas. Lisaks sellele peavad klubi toetajad ootama särke tagasi kuni kaks päeva.

Ronaldo efekti oli näha ka ühismeedias. Kui enne Ronaldoga käte löömist jälgis Al-Nassri Instagramis umbes 800 000 inimest, siis nüüd on see arv juba üle kuue miljoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles