JÄRELVAADATAV Liider Selver/TalTech teenis juba 12. võidu

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas alistas Selver/TalTech 3:0 (25:18, 25:13, 25:20) Jekabpilsi Luši.

Tallinna klubi kasuks tõi Jan Markus Üprus 13 punkti (+8), Denis Losnikov lisas 11 silma (+6). Tal/Techi vastuvõtt oli 52%, rünnakuid lahendati 44-protsendiliselt, blokist saadi 7 ja servilt samuti 7 punkti (11 viga), kirjutab volley.ee.

Jekabpilsi resultatiivseim oli Andrii Chmirov 12 punktiga (+1). Jekabpilsi vastuvõtt oli 45% ja rünnak 33%, blokist saadi 4 punkti ja servil löödi 2 ässa (eksiti 7 pallingul).

Homme kell 17 mängib Selver/TalTech kodus Daugavpilsiga.Enne mängu:

Selver/TalTechi peatreener Andres Toobal tõdes, et detsembrikuises karikafinaalis saadud kaotus on meeskonda pikemalt mõjutanud. «Eks see finaal jättis jälje nii trennidesse kui ka meeleolusse, iga mees peab sellest omaette välja saama,» ütles juhendaja.

«Jõulude paiku tegime läbi suurema haigustelaine, alles sellel nädalal oleme saanud taas normaalselt treenida. Hakkame vaikselt otsast pihta ja vaatame, kellega saame nädalavahetusel mängima minna,» lisas peatreener.

Kõigest hoolimata on Selver/TalTech mängu soosik. 11 võidu ja kahe kaotusega on nad Balti liiga liidrid, Luši on kuue võidu ja seitsme kaotusega seitsme klubi konkurentsis neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles