JÄRELVAADATAV Pärnu jätkas vana aasta lõpus leitud head hoogu

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas alistas Pärnu VK 3:1 (16:25, 25:21, 25:22, 26:24) Daugavpilsi.

Taas koduses võrkpallis kõrgeimal tasemel kaasa lööv Pulk mängis Pärnu eest kaks esimest geimi ja kogus selle ajaga 7 punkti (+2). Pärnu resultatiivseimaks kerkis kohtumise teises pooles mänginud Kaur Erik Kais 15 punktiga (+7), Tony Tammiksaar lisas 13 silma (+2) ning Jörgen Vanamõisa 10 punkti (+8). Lätlaste edukaim oli 18 punktiga (+5) Andris Širjakovs, kirjutab volley.ee.

Pärnu oli vastasest parem nii vastuvõtul kui rünnakul – vastuvõtt 53% vs 47% ja rünnak 42% vs 36%, blokis oli 17 – 15 parem Daugavpils, servil lõi Pärnu ühe ässa ja eksis 16 servil, Daugavpils sai servijoone tagant punkte 9 ja tegi 12 viga.

Pühapäeval kell 17.00 kohtub Pärnu kodus Jekabpilsi Lušiga.Enne mängu:

Pärnu tõi vahepealse pausi ajal meeskonda kaks täiendust, kui teatas Hindrek Pulga ja Tony Nõu liitumisest. Pulga nimi on võrkpallisõpradele teada, Nõu näol on tegu kunagise võrkpalli noortekoondislasega, kes vahetas siis aga võrkpalli kergejõustiku vastu ja on Eestit esindanud nii noorte kui täiskasvanute tiitlivõistlustel 400 meetri jooksus. 

Pärnu meeskonna peatreener Toomas Jasmin ütleb, et loodab uuel aastal jätkata vana aasta lõpus leitud hea hooga, Pärnu lõpetas kalendriaasta 3:2 võiduga Võru Barruse üle. «Loodan sel nädalal lätlaste vastu samamoodi jätkata nagu me aasta lõpetasime. Trennis on poisid kõik tahtmist täis ja oleme selle mänguvaba perioodi jooksul teinud korralikult tööd. Loodan ikka samadele mängijatele, kes seni on põhirolli kandnud,» sõnas Jasmin, kes uusi mehi ilmselt lähiajal väga palju ei kasuta.

«Nende liitumine on kuttidele uuema hingamise ikka andnud, Tony on igapäevaselt olemas, Hindrek aitab nagu saab, tema abi on hetkel siiski pigem vaimne. Aga vaatame jooksvalt, kui ta saavutab parema vormi ja on ise valmis mängima, sundima midagi ei hakka, sest tal on ikkagi pikk paus olnud. Tony puhul tuleb suur töö ära teha ja kui oskused kevadeks välja löövad, on väga hästi,» lisas peatreener.

Pärnu on Balti liigas seitsme klubi konkurentsis kolme võidu ja kümne kaotusega viimane. Daugavpilsi päralt on viies positsioon, nende saldo on neli võitu ja üheksa kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles