Eesti koondise endine väravavaht asus tööle Venemaa tippklubis (7)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti jalgpallikoondise endine väravavaht Sergei Lepmets.
Eesti jalgpallikoondise endine väravavaht Sergei Lepmets. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise endine väravavaht Sergei Lepmets otsustas lahkuda Nõmme Kaljust ning liitus Moskva Dinamo akadeemiaga, kus alustas tööd noorte väravavahtide treenerina, vahendab Soccernet.ee.

Lepmets mängis viimastel aastatel Eesti Premium liigas, kus kaitses nii FCI Levadia kui ka Nõmme Kalju väravat. Viimaste ridades pallis ta kaks hooaega, olles seejuures möödunud aastal pigem tööl väravavahtide treenerina. Levadiaga krooniti ta ka kolmekordseks Eesti meistriks.

Soccernet.ee'le antud intervjuus tõdes Nõmme Kalju spordidirektor ja abitreener Argo Arbeiter, et Lepmets võttis vastu pakkumise Venemaalt. «Lepmets tegi lepingu Moskva Dinamo akadeemiaga ja läks Venemaale, seepärast oli meil vaja uut väravavahtide treenerit,» lausus Arbeiter.

Viimastel päevadel on Eesti jalgpallurite ja Venemaa teemadel räägitud väga palju. Sellele andis tõuke endise Eesti jalgpallikoondise kaitsemängija Andrei Stepanovi sotsiaalmeedia positus, kus mitu endist ja praegust Eesti koondise jalgpallurit saatsid vana aasta ära Venemaa koondise peatreeneri Valeri Karpini seltsis.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles