Usk ja enesekindlus veavad Manchester Unitedit tippu tagasi

Toimetas Ville Arike
Copy
Manchester Unitedi meeskond rõõmustab pärast Marcus Rashfordi löödud kolmandat väravat.
Manchester Unitedi meeskond rõõmustab pärast Marcus Rashfordi löödud kolmandat väravat. Foto: Adam Vaughan/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalliliiga tabelis liigub üha kõrgemale Manchester United, kes teisipäeval alistas kodupubliku ees Bournemouthi 3:0.

Teise värava löönud kaitsja Luke Shaw teatas, et usk ja enesekindlus on Old Traffordil tagasi. United on kõigi võistluste peale kokku võitnud kuus mängu järjest. Inglismaa meistriliigas asutakse ametlikult veel neljandal kohal, kaotuspunktide arvestuses ollakse aga kolmandad.

Nii Manchester Unitedil kui ka liidri Londoni Arsenali vastu võõrsil väärt 0:0 viigi saanud Newcastle'il on 35 punkti, Newcastle'i väravate vahe on parem, ent Unitedil on üks mäng vähem peetud (vastavalt 18 ja 17). Arsenalil on 44 punkti 17st ja Manchester Cityl 36 punkti 16 mängust.

United asus juhtima 23. minutil, mil Christian Erikseni trahvilöögi järel suunas palli väravasse Casemiro. Teisel poolajal tegid skoori Shaw ja Marcus Rashford.

Arsenali ja Newcastle'i heitluse järel oli võõrustajate peatreener Mikel Arteta marus, sest tervelt kahel korral ei näinud VAR põhjust neile penalti andmiseks.

Teistes mängudes kaotas Leicester Fulhamile 0:1 ning Everton Brighton & Hove Albionile 1:4.

Turniiritabel:

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles