Kolm möödunud hooajal Levadiat esindanud koondislast suundusid ühel päeval välismaale

Copy
Mark Oliver Roosnupp.
Mark Oliver Roosnupp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolme Eesti jalgpallikoondislase üleminekud välismaale said täna korraga ametlikuks. Kusjuures mullu esindasid kõik mehed Tallinna FCI Levadia ridasid.

25-aastane Mark Oliver Roosnupp lõi käed Sergia kõrgliigaklubi Kruševaci Napredakiga, kellega ta sõlmis pooleteistaastase lepingu. Mullu esindas ta Levadiat Premium liigas 33 mängus ja lõi kaheksa väravat ning jagas sama palju resultatiivseid sööte.

Serbia meeskond kirjutab oma kodulehel, et Roosnupu näol on tegu mitmekülgse mängijaga, kes saab katta erinevaid positsioone, olles mänginud nii äärtel, poolkaitses kui ka alumise ründajana.

Napredak hoiab Serbia kõrgliigas 19 vooru järel 10. positsiooni.

Poola esiliiga meeskond Nowy Saczi Sandecja andis teada, et lõi käed Eesti koondise ründaja Robert Kirssiga, kellega sõlmiti leping 2024. aasta lõpuni

«Robert on oma koduliigas näidanud, et väravate löömine ei ole talle võõras ja loodame, et nüüd näitab ta oma oskuseid Nowy Saczis. Oleme rõõmsad, et kogenud mängija meie tiimiga liitub ja usume, et ta aitab meil hooaja järgmise poole eesmärke täita,» sõnas tiimi president Milosz Janczyk klubi kodulehele.

Sandecja hoiab Poola esiliigas hetkel 18. ehk viimasel kohal. 18 mänguga on kogutud vaid 14 silma.

Poola esiliigasse suundub ka äärekaitsja Artur Pikk, kes lõi käed Opole Odraga. Esialgu sõlmiti pooleteistaastane leping, mida on hiljem võimalik kahe aasta võrra pikendada.

Odra hoiab Poola esiliigas hetkel 16. kohta. Möödunud hooajal lõpetati esiliigas viienda kohaga.

Tagasi üles