Otepää MK-etapil ei näe kahevõistluse valitsejat Riiberit

Toimetas Ville Arike
Copy
Jarl Magnus Riiber triumfeerimas detsembri keskel Ramsaus peetud MK-etapil.
Jarl Magnus Riiber triumfeerimas detsembri keskel Ramsaus peetud MK-etapil. Foto: Andreas Schaad/AP Photo/Scanpix

Sel nädalavahetusel Otepääl peetaval suusakahevõistluse MK-etapil ei näe norralasest ala valitsejat Jarl Magnus Riiberit, kes peab terviseprobleemide tõttu tegema võistluspausi.

Norra rahvusringhäälingu portaali nrk.no teatel sattus Riiber parasiidi küüsi ning peab eemale jääme järgmistest MK-sarja nädalavahetustest. Mitmelt võistluselt puudumine tähendab, et sarja üldvõidu lootusi sisuliselt enam pole mõtet hellitada. MK-sarjas juhib Riiber 83-punktilise eduga kaasmaalase Jens Luraas Oftebro ees.

«Olen informeerinud põhimõtteliselt igaüht, et ma ei lähe selle nädalavahetuse võistlusele mind viimasel kahel nädalal tabanud väljakutse tõttu,» ütles Riiber.

Detsembris oli Riiberit tabanud tavaline külmetushaigus, nüüd on aga mured teised. «Mul on parasiit, mis mõjub tervisele halvasti. Ma ei söö õieti midagi ja nõnda juba üle kahe nädala,» nentis Riiber.

Mõistagi treenimiseks jaksu. Riiber ei oska arvata, millal ta jälle võistlusvalmis on. «Lootsin naasta Otepääl, kuid olen kaotanud kaalu ega jaksa kiirelt suusatada. Ka Klingenthali ma ilmselt ei jõua,» lisas ta.

Hooaja põhieesmärgiks jääb seega veebruari lõpus Planicas algav MM.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles