VIDEO Cristiano Ronaldo tegi Saudi Araabias väga piinliku eksimuse (2)

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo Saudi Araabia pealinnas Riyadis.
Cristiano Ronaldo Saudi Araabia pealinnas Riyadis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Viis korda maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo liitus aasta alguses Saudi Araabia klubiga Al-Nassr. Lähis-Ida suurimas riigis toimunud pressiüritusel ütles ta Saudi Araabia asemel ekslikult Lõuna-Aafrika Vabariik.

Teisipäeval toimunud ametlikul esitlusel lepingule allkirjad pannud Ronaldo vastas ajakirjanike küsimustele. Rääkides Aafrika riikide edust äsja lõppenud MMil, ütles ta Saudi Araabia kohta kogemata Lõuna-Aafrika.

«Minu jaoks ei ole Lõuna-Aafrikasse tulemine karjääri lõpp. Ma tahan muutust ja ausalt öeldes pole mul vahet, mida inimesed sellest arvavad,» ütles Ronaldo, kes ilmselt ei pannud oma sõnavääratust tähelegi.

Twitteris ütles üks kasutaja, et ilmselt ajas Ronaldo tõesti lihtsalt kaks sarnase kõlaga riiki sassi (inglise keeles Saudi Arabia ja South Africa). «Inglise keel ei ole tema emakeel. Ta libastus, sest kiitis, kui paljud Aafrika riigid olid head MMil. Nii et isegi kui mees ütleb midagi toredat, leiab meedia võimaluse seda väänata, et teha tema üle nalja,» kirjutas Sallim Dahman.

37-aastane Ronaldo liitus Al-Nassriga vabaagendina, pärast seda kui Manchester Unitedist poolte kokkuleppel lahkus. Väidetavalt teenib ta Saudi Araabias aastas 200 miljonit eurot, mis ületab mäekõrguselt kõik teised jalgpallisektoris makstavad palgad.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles