Ilmataat rikkus Ilvese treeningu ja eelvõistluse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tehvandi hüppetornis vilistanud suur tuul ajas Postimehe fotograafile lausa hirmu nahka.
Tehvandi hüppetornis vilistanud suur tuul ajas Postimehe fotograafile lausa hirmu nahka. Foto: Tairo Lutter

Neljapäeval pidanuks Otepää kahevõistluse MK-etapil kavas olema hüppetreeningud ning eelvõistlus, kuid erinevatel põhjustel ei toimunud kumbagi.

Esialgse ajakava järgi pidanuks kahevõistlejad hüppetreeninguga alustama neljapäeva ennelõunal, kuid suusahüpete mõõtmistehnikat vedanud buss läks Poola piiril katki ning ajakava tuli ümber tõsta.

Uue ajakava järgi pidanuks meeste hüppetrenn algama kell 16 ning eelvõistlus kell 17.45. Paraku otsustas ilmataat Otepääl vingerpussi mängida ning suure tuule pärast lükati õhtune programm reedesse.

Kui kõik läheb hästi, algab reedene programm kell 8.30 naiste treeninghüpetega ning jätkub kell 9.15 naiste eelvõistlusega. Kell 10 on kavas meeste hüppetreening ja kell 11 meeste eelvõistlus. Olgu lisatud, et eelvõistluse ehk PCR-võistluse tulemusi kasutatakse juhul, kui laupäeval võib pühapäeval ei saa hüppevõistlust pidada.

Kui suusahüppetornist kahevõistlejaid alla ei lubatud, siis Tehvandi suusarajal said nad trenni teha küll. Tõsi, mitte küll Kristjan Ilves, kes tegi oma suusatreeningu ära juba eile.

Päris võistlustega alustatakse reedel kell 14.50, mil kavas on segavõistkonna hüppevõistlus. Murdmaarajale lähevad segatiimid kell 16.35.

Murdmaasuusatamise treening Tehvandi suusarajal. 
Murdmaasuusatamise treening Tehvandi suusarajal. Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles