Rahvuskoondislane jäi vahele enam kui 100 kilogrammi kokaiiniga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Käeraudades mees. Pilt on illustreeriv.
Käeraudades mees. Pilt on illustreeriv. Foto: Rodrigo Sura

Martinique'i saareriigi jalgpallikoondislane Jean-Emmanuel Nédra sai hiljuti ülemaailmaselt kuulsaks – seda halvas võtmes –, kui jäi vahele hiilgelkoguse kokaiiniga.

29-aastane Nédra ja tema tüdruksõber peeti kinni Roissy lennujaamas, kui nende kohvritest leiti enam kui 100 kilogrammi kokaiini. Seejärel viidi paar vanglasse, kus neil tuli oodata kohtupidamist. Esimene istung on praeguseks peetud ning kui tütarlaps on lastud kautsjoni vastu vabadusse, siis mees istub jätkuvalt trellide taga, kirjutab Le Parisien.

Kuigi jalgpalliväljakutel pole Nédra nimi tuntud, siis just seal tegutseb ta igapäevaselt, kuuludes Martinique'i vutisüsteemis palliva Aiglon du Lamentini ridadesse. Kõnealune klubi distantseeris vahetult pärast teadaannet ennast mehe tegemisest kinnitades, et neil polnud hoolealuse käimistest ja tegemistest aimugi ning Nédra reisis tol hetkel eraviisiliselt.

Lisaks on Nédra alates 2012. aastast kuulunud Martinique'i – s.o. Kariibi meres asuv Prantsusmaa departemang – jalgpallikoondisesse, esindades neid enam kui 20 kohtumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles