Levadia kapten jättis meeskonnaga hüvasti

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Brent Lepistu hoidmas 2021. aastal enda käes Evald Tipneri karikavõistluste trofeed.
Brent Lepistu hoidmas 2021. aastal enda käes Evald Tipneri karikavõistluste trofeed. Foto: Eero Vabamägi

Viimased paar aastat Tallinna FCI Levadia jalgpalliklubi kaptenina tegutsenud Brent Lepistu andis teada, et uuel aastal teda kümnekordse Eesti meistri ridades enam ei näe.

«Olen otsustanud, et minu teekond FCI Levadias saab selleks korraks läbi. On olnud väga eriline aeg, kus üheskoos oleme võitnud nii karikaid kui ka tiitleid ning koos elasime läbi ebaõnnestumisi millest on palju õppida. Aitäh usalduse eest ning jään koos veedetud aega positiivselt mäletama. Aeg näitab, milliseks kujuneb minu uus väljakutse,» kirjutas 29-aastane Lepistu ühismeediasse.

Staažikas poolkaitsja alustas oma vutiteed Tallinna FC Floras, käies aastate jooksul tolle erinevates farmklubides laenul, kuid kus lõpuks ikkagi põhimeeskonda välja murdis. Rohevalget särki kandis ta 2017. aasta lõpuni, pärast mida siirdus edasi Norrasse Kristiansundi meeskonda.

2019. aastat alustas 13 korral ka Eesti koondist esindanud Lepistu juba Soomes, FC Lahti ridades ning 2020. aastaks naasis ta kodumaale, tõmmates selga just FCI Levadia särgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles