MMil pilke püüdnud fänn vallutab Hollywoodi?

Postimees Sport
Copy
Horvaatia modell Ivana Knöll.
Horvaatia modell Ivana Knöll. Foto: @knolldoll/Instagram

Jalgpalli maailmameistrivõistlustel Kataris nii kohalike kui välismaalaste pilke püüdnud horvaaditar Ivana Knöll pühkis Lähis-Ida liiva jalge alt ja läks vallutama Ameerikat. USA läänerannikul on ta kohtunud mitmete Hollywoodi tähtedega ning meedia on tõstatanud küsimuse: kas MMil populaarseks saanud modell hüppab nüüd filmilinale?

Knöll ei hoidnud ennast jalgpalli MMil tagasi ning võis pea sassi ajada ka kõige lojaalsematel abielumeestel. Nüüd on endine Miss Horvaatia võtnud nõuks teha sama Ka USAs. Los Angeleses on ta lähemat tutvust teinud Hollywoodi filmistaaridega, nagu Leonardo DiCaprio ja Jamie Foxx. Lisaks on restoranis naeratama pannud populaarse laulja Drake’i.

Kataris toimund MMil jõudis Knölli toetatud Horvaatia poolfinaali. Modell oli enne reisi Araabiamaale tutvunud kohaliku kultuuriga ning oli sellest täielikus šokis. «Nende riietuseitkett keelab õlgade, põlvede ja kõhu näitamise. Mõtlesin, et issand jumal, mul pole isegi riideid, millega seda kõike katta. Ma olin väga vihane, sest kui me austame hijabi ja niqabi kasutamist Euroopas, peaksid nad minu arvates austama ka meie eluviisi,» ütles modell Independentile.

Eks aeg annab arutust, kas 26-aastane Knöll vallutab Hollywoodi või mitte. Igatahes püüab Horvaatia koondise truu fänn pilku ka väljaspool jalgpalliareene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles