VIDEO ⟩ Tour de Ski finišis kokku varisenud Karlsson rüüpas veidi hiljem vahuveini: loodetavasti ma võidupeol teadvust ei kaota

Karl-Joosep Küngas
Copy
Frida Karlsson.
Frida Karlsson. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati/Scanpix

Murdmaasuusatamise suurtuuri Tour de Ski võitis naiste seas rootslanna Frida Karlsson, kes pani kogu enda jõu suusarajale. Finišis vajas ta meedikute abi, ent sportlane toibus kiiresti.

Tänavuse Tour de Ski võitis naiste arvestuses rootslanna Frida Karlsson. 10-kilomeetrisel Val di Fiemme finaaletapil läks Karlssonil lõputõusul raskeks. Pärast finišijoone ületamist kukkus ta kokku ja teda turgutas meditsiinipersonal.

Karlsson lebas finišikoridoris kümmekond minutit. Ilta-Sanomat kirjutas, et Karlsson talutati finišijoonelt minema kanderaamil ja hapnikumask näos. Karlsson ei osalenud ka autasustamistseremoonial, kuna ta vajas arstiabi.

Mõned tunnid pärast võistlust oli 23-aastane Karlsson väga hästi toibunud. Õhtul sai ta enda triumfi koos Rootsi koondislastega tähistada. Sotsiaalmeediasse pandud videos on näha, kuidas rootslanna korgib võistkonna bussis lahti vahuveini ning rüüpab esimese sõõmu otse pudelist.

Rootsi koondise teatel toimub suurem võidupidu Saksamaal Münchenis. «Loodetavasti võidupeol ei kaota ma teadvust nagu täna suusarajal. Pärast sellist asja tulebki veidike lõbutseda,» lausus Karlsson Expressenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles