Capello võtab Redknappi töö üle?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello näeb end tulevikus Inglismaal töötamas.
Fabio Capello näeb end tulevikus Inglismaal töötamas. Foto: SCANPIX

Briti ajaleht The Telegraph spekuleerib, et Fabio Capello võib Tottenhami treenerikoha üle võtta, kui Harry Redknapp peaks Inglismaa jalgpallikoondise juhendajaks saama.

Redknapp on suurfavoriit Inglismaa koondise juhendaja rolli saamisele ning see tähendab, et Tottenham peab suure tõenäosusega uut treenerit otsima hakkama, vahendab Soccernet.ee.

Üks valik Spursi jaoks oleks huvitaval kombel Inglismaa koondise juurest lahkunud Fabio Capello, kes sooviks Londonis edasi elada ja on valmis Tottenhami üle võtma.

The Telegraphi sõnul pole kindel, kas Tottenham ise Capellost huvitatud on, sest inimesi, kes soovivad viimastel hooaegadel head progressi näidanud klubi üle võtta, on palju ning 65-aastane itaallane pole ehk väga hea lahendus, kui soovitakse treenerit, kes klubiga kauem koostööd teeks.

Capello ise on saanud juba pakkumisi Lähis-Idast ning kui esialgu arvati, et ta naaseb Itaaliasse, siis väidetavalt tahab itaallane oma kätt mõne kodumaalt väljaspool asuva klubiga proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles