Kahevõistluse MK-etapp jääb lumepuuduse tõttu ära

Karl Mihkel Eller
Copy
Viimane kahevõistluse MK-etapp toimus nädalavahetuse Otepääl.
Viimane kahevõistluse MK-etapp toimus nädalavahetuse Otepääl. Foto: Tairo Lutter

Rahvusvaheline suusaliit (FIS) teatas täna, et 20.–22. jaanuarini Prantsusmaal Chaux-Neuve'is toimuma pidanud kahevõistluse MK-etapp jääb ära. Tühistamise põhjus on halvad lumeolud, kuid püsib võimalus, et toimub asendusetapp.

Prantsusmaa ja Šveitsi piiril Chaux-Neuve'is toimuma pidanud võistluse tühistamisest anti teada paraja varuga, sest enne planeeritud etappi Prantsusmaal on kavas veel üks võistlus Saksamaal Klingenthalis. FIS teatas, et võimalik on ka Chaux-Neuve'i etapi asendamine, kuid sellest teatatakse hiljem.

Kristjan Ilvese plaane etapi ärajäämine ei puuduta, sest ta ei plaaninudki Prantsusmaal võistelda. Selle asemel läheb ta mägedesse treenima, et olla parimas vormis veebruari lõpus toimuvaks Planica MMiks.

Kahevõistluse MK-sarjas pidi sel hooajal olema 11 etappi. Hooaeg algas novembris Rukal, detsembris sõideti Lillehammeris ja Ramsaus. 2023. aasta esimene MK-etapp peeti Otepääl, siit reisiti edasi Klingenthali ning siis pidigi toimuma Chaux-Neuve’i võistlus.

Praeguse seisuga on enne 22. veebruaril Planicas algavat MMi kavas neli etappi. Lisaks Klingenthalile võisteldakse veel Seefeldis, Obertsdorfis ja Schonachis. Pärast MMi toimub märtsis kaks etappi, esmalt Oslos ja hooaeg lõpetatakse võistlusega Lahtis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles