Baltlaste duellis jäi Leedu vägilane selgelt peale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jonas Valanciunas.
Jonas Valanciunas. Foto: USA TODAY SPORTS/Tommy Gilligan/SCANPIX

Korvpalliliigas NBA kohtusid omavahel kaks Baltimaade suurimat korvpallitähte. Võidukas oli Leedu korvpallitäht Jonas Valanciunas, kes vedas enda koduklubi New Orleans Pelicansi 132:112 võidule Kristaps Porzingise juhitava Washington Wizardsi vastu.

Kohtumist alustas paremini koduväljakul mänginud Wizards, kes asus väga kiiresti 10:0 juhtima. Edu sulas aga sama kiiresti kui kevadine lumi ning juba teisel veerandil haaras juhtohjad Pelicans, kes poolajapausile 68:56 eduseisus läks.

Teisel poolajal suutis Pelicans enda eduseisu veelgi suuremaks paisutada ning otsustaval neljandikul juhiti parimal juhul juba 27 silmaga. Lõpusireeni kõlades olid tablool aga nende 132:112 võidunumbrid.

Leedu korvpalli suurim tähtmängija Jonas Valanciunas panustas võitu 27 punkti ja 12 lauapalli. Washingtoni resultatiivseim korvikütt oli just Porzingis, kelle arvele jäi 23 silma ja 10 lauapalli.

Pelicans lõpetas võiduga kahemängulise kaotuste seeria ning tihedas Läänekonverentsis jätkatakse 25 võidu ja 16 kaotusega kolmandal positsioonil. Idakonverentsis 12. kohta hoidev Washingtoni saldo on 17 võidu ja 24 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles