Venemaa olümpiasangar võitleb haiglas elu eest

Karl Mihkel Eller
Copy
Roman Kostomarov (all) ja Tatjana Navka kaks ja pool kuud pärast Torino olümpiavõitja Tallinnas, kus esineti «Jääsümfoonia» show raames.
Roman Kostomarov (all) ja Tatjana Navka kaks ja pool kuud pärast Torino olümpiavõitja Tallinnas, kus esineti «Jääsümfoonia» show raames. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Jäätantsu olümpiavõitja Roman Kostomarov haigestus väidetavalt koroonasse ja võitleb Moskva haiglas elu eest.

2006. aastal Torino olümpial koos Tatjana Navkaga jäätantsus kuldmedali võitnud 45-aastase Kostomarovi seisund on väga raske, teatas gazeta.ru.

Uudisest on andnud teada ka teised Venemaa meediakanalid, kuid nende andmetel on Kostomarovil raske kopsupõletik ning ta lebab haiglapalatis hingamisaparaadi all.

Kostomarovi seisund muutus raskeks väga kiiresti. Ta esines nädalavahetusel uisu-show’l, haiglasse sattus nädala alguses. Üks uisuetendus toimus väljas 20 külmakraadiga.

Iluuisutajale lähedal seisev isik kinnitas sports.ru-le, et Kostomarovil pole koroonat, kuid vaid tund hiljem avaldas sama portaal artikli, milles Kostomarovi isa Sergei rääkis teist juttu. «Nad ütlesid, et ta viidi Kommunarkasse. Tõenäoliselt on tal koroona,» ütles Sergei Kostomarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles