Tänaku otsus jättis Breeni ihaldatud lepinguta

Postimees Sport
Copy
Craig Breen ja Ott Tänak.
Craig Breen ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport / Fabien Dufour

Sel hooajal Hyundaiga kihutav Craig Breen avaldas, et pidas meeskonnaga läbirääkimisi ka täispika programmi üle.

Möödunud hooajal sõitis Breen M-Spordis, kuid tema esitused olid kehvad. Breen alustas küll Monte Carlos kolmanda kohaga, lõpetas Sardiinias teisena, ent tervikuna läks hooaeg aia taha. Peaaegu poolel etappidest ehk kuuel jäi ta varem või hiljem oma sõiduvea tõttu raja äärde. Nii lõpetas M-Sport temaga enneaegu lepingu.

Aga kuna Hyundai oli lepingu lõpetanud Oliver Solbergiga, oli Breenil variant saada täiskohaga töö Hyundais. Lõpuks ta sinna ka maandus, ent vaid poole kohaga, sest jagab tuleval hooajal autot Dani Sordoga.

Breen jäi ihaldatud lepinguta sõitjateturul toimunud muudatuste tõttu. Nimel lahkus Ott Tänak Hyundaist ning tema asemele palgati Toyotast Esapekka Lappi.

«Arutasime täiskohaga lepingut, kuid siis ilmselgelt asjad muutusid. Sõitjateturul toimusid suured muudatused ning see muutis läbirääkimisi. Olen siiski õnnelik, et olen tagasi Hyundais. Tahan jälle häid tulemusi saavutada,» rääkis Breen väljaandele Autosport.

Kui Sordo saab sõita tänavuse hooaja avaetapil Monte Carlos, siis Breenil avaneb võimalus kihutada 9.–12. veebruarini toimuval Rootsi rallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles