Platsile naasnud Pulk kohaneb uue rolliga: ma pole enam see mees, kes üksinda mänge otsustab

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Hindrek Pulk on tagasi võrkpalliplatsil, kuid meeletult pommitamist temalt enam oodata ei tasu.
Hindrek Pulk on tagasi võrkpalliplatsil, kuid meeletult pommitamist temalt enam oodata ei tasu. Foto: Urmas Luik

Möödunud nädalavahetusel sai taas näha, kuidas Hindrek Pulk (32) võrkpalliplatsil palle maha lööb. Pooleteise aasta pikkusest pausist tingituna polnud digonaalründaja mõistagi sama võimas kui vanadel headel aegadel, mil võis ainuisikuliselt meeskondi karikateni tüürida, kuid demonstreeris siiski, et klass on tema puhul igavene.

Laupäevases 3:1 võidumängus Ezerzeme/DU üle kuulus Pulk Pärnu VK algkoosseisu ning tõi kahe geimiga 7 punkti (rünnak 32%, efektiivsus +2), enne kui Kaur Erik Kais ta välja vahetas. Päev hiljem, Jekabpils Lušiga, alustas Pulk pingilt, ent sekkus 0:2 kaotusseisust kolmandas geimis ning tüüris matši otsustavasse geimi, mis lõpuks 11:15 kaotati. Pulga näitajad: 12 punkti (44%, +6).

Kolmapäevaseks kohtumiseks Tartu Bigbankiga diagonaalründajat üles polnud antud, kuid säärane ollagi Pulga ja Pärnu VK kokkulepe. Trenni teeb Tallinnas elav pommitaja iseseisvalt – põhiliselt jõusaalis, kuid vajadusel saab ta sõprade seltsis ka pallitunnetuse kätte – ning pärnakatel käib ta abis siis kui saab ehk ennekõike nädalavahetusteti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles