Tagasitulekust mõtlev Johaug avaldas esiklapse soo

Copy
Therese Johaug.
Therese Johaug. Foto: Tairo Lutter

Murdmaasuusatamise viimaste aastate valitsejanna Therese Johaug lõpetas möödunud aasta kevadel sportlaskarjääri ning saab tänavu emaks. Nüüd avaldas ta enda esiklapse soo.

Norra väljaande VG teatel ootab Johaug pisitütart, kes peaks ilmavalgust nägema aasta esimeses pooles. 34-aastane norralanna on väga elevil, kuna ei tea, mida reaalselt oodata.

«On väga keeruline ennustada, milline elu meid pärast sünnitust ees ootab. Ühtäkki pean hoolitsema väikse tüdruku eest. Mingis mõttes saab temast meie perekonna pealik,» lausus Johaug.

Jaanuaris tänavuse Tour de Ski võitnud Frida Karlsson on väga rõõmus, et tema kange konkurent saab väga suurt sündmust tähistada. Rootslanna tegi ka selles osas väikse nalja. «Loodetavasti on minu karjäär lõppenud, kui Therese laps suusaradadele saabub,» kostis Karlsson.

Tegelikult on võimalus, et Therese Johaug ise veel sportlaskarjääri jätkab. 

«Kõik küsivad minult selle kohta, kuid mul pole vastuseid. Ükski uks pole suletud, ükski uks pole avatud. Praeguse seisuga olen alla lõpetanud. Naudin elu. Ootan väga, millega praegu 2023. aastal silmitsi seisan, kui õige aeg käes, siis vaatame edasi,» ütles Johaug VG-le.

«Ma ei taha siin seista ja öelda millelegi jah või ei. Armastan sporti, elatud elu ja saavutatud tulemusi. Trondheimi MM on võib-olla ainuke asi, mis ukse tibakene lahti teeb, aga praeguse seisuga olen alla spordiga lõpetanud,» ütles Johaug.

Tagasi üles