Olümpiavõitja näitas slämmiturniiri peaproovil võimu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Belinda Bencic.
Belinda Bencic. Foto: EPA/MICHAEL ERREY/SCANPIX

Järgmisel nädalal alustatakse mängudega tennise aasta esimesel slämmiturniiril. Selle peaprooviks olnud WTA turniiril Adelaide'is jäi alistamatuks olümpiavõitja Belinda Bencic.

Bencic kaotas Adelaide'is ainult ühe seti ning tema esitus finaalis kergitab ootusi ka algavateks Austraalia lahtisteks. Nimelt pani ta esikohamatšis selgelt paika Venemaa tennisisti Daria Kasatkina, kui tund ja üheksa minutit kestnud kohtumises olid šveitslanna võidunumbriteks 6:0, 6:2.

Valitsev olümpiavõitja tõuseb enne slämmiturniiri ka tagasi maailma edetabeli esikümnesse. Sel nädalal 13. kohta hoidnud Bencic tõuseb turniirivõiduga kolme pügala võrra 10. positsioonile.

Adelaide'is olid võistlustules ka Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 17.) ja Kaia Kanepi (WTA 32.). Mõlemad eestlannad pidid vastavalt ava- ja teises ringis tunnistama Hispaania tennisisti Paula Badosa (WTA 11.) paremust. Hispaanlanna oli üheks soosikuks ka Adelaide'is triumfeerimisele, ent ta vigastas enda reielihast ning poolfinaalis enam platsile ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles