Messi ja Ronaldo duelli nimel joostakse tormi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Viimati kohtusid Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi omavahel 2020. aasta detsembris.
Viimati kohtusid Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi omavahel 2020. aasta detsembris. Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Jalgpallifännid üle maailma on jooksmas tormi, et näha Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi duelli.

Viimase 15 aasta jalgpallimaailma täielikult valitsenud Messi ja Ronaldo lähevad tõenäoliselt viimast korda vastamisi 19. jaanuaril Saudi Araabias. Nimelt kohtub Argentina jalgpallilegendi koduklubi Pariisi Saint-Germain sõpruskohtumises Al-Hilali ja Al Nassri tähtedega. Just viimase meeskonna eest peaks väljakule saabuma ka Ronaldo.

Kuigi tegemist on sõpruskohtumisega ning see ei tähenda paljuski midagi, siis soovivad jalgpallifännid üle maailma seda näha. Nimelt on piletid staadionile niivõrd populaarseks muutunud, et kaks miljonit inimest ootab nende ostmiseks järjekorras. Kohtumine toimub King Fahd staadionil, mis mahutab 68 000 pealtvaatajat.

Messi ja Ronaldo pole jalgpallimurul enam kui kaks aastat kohtunud. Nende viimane kohtumine toimus 2020. aasta detsembris, mil toona Torino Juventuses mänginud Ronaldo lõi kaks väravat ning vedas meeskonna FC Barcelona ja Messi vastu 3:0 võidule. Kokku on nad vastamisi olnud 36 kohtumises, Messi võitnud neist 16 ja Ronaldo 11. Samuti on mõlemad olnud väga resultatiivsed, kui argentinlase kontosse jäänud 22 ja portugallase 21 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles