Žalgiriselt lüüa saanud Euroliiga klubi toob NBAst meeskonda USA korvpallitähe

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kemba Walker.
Kemba Walker. Foto: AFP/David Berding/SCANPIX

Mõõnas olev Euroliiga meeskond Milano Olimpia otsustas meeskonda täiendust tuua. Korvpalliliigas NBA vabaagendiks saanud Kemba Walkeri näol leiti sobib lahendus.

Eile koduväljakul Kaunase Žalgirise 66:61 paremust tunnistanud Milano on langenud Euroliiga tabelis põhja ning 6 võidu ja 13 kaotusega jagatakse 16.-18. kohta. Sõelmängudele viivast kaheksandast kohast jäädakse nelja võidu kaugusele ning nõnda vajatakse kiireid muudatusi.

Sestap otsustati kiigata NBAs vabaagendi staatuses olevate mängijate suunas ning valituks osutus Kemba Walker. 32-aastane tagamängija alustas hooaega Dallas Mavericksis, kus sai kirja üheksa kohtumisega keskmiselt 8,0 punkti, 1,8 lauapalli ja 2,1 korvisöötu.

Neli korda (2017-2020) NBA tähtede mängul osalenud Walkeril on seljataga aga väga võimas karjäär NBAs. 750 kohtumisega on tema kontosse keskmiselt jäänud 19,3 punkti, 5,3 korvisöötu ja 3,8 lauapalli. Korra on ta valitud ka NBA paremuselt kolmandasse viisikusse.

Walker oleks suureks täienduseks Milano tagaliinis, kuna nende mängujuht Kevin Pangos on endiselt vigastatud. Peatreener Ettore Mesina vihjas eile, et Kanada koondislane naaseb parimal juhul korvpalliväljakule alles veebruari lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles