Vähi seljatanud tippjalgpallur naasis platsile ja virutas kaheksa minutiga kübaratriki

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sébastien Haller.
Sébastien Haller. Foto: IMAGO/Kirchner/Marco Steinbrenner

Mullu suvel Dortmundi Borussiaga liitunud ründaja Sébastien Haller on viimaks ometi munandivähi seljatanud ja Saksamaa tippklubi eest debüüdi teinud.

28-aastajal ründetuusal avastati suvel treeninglaagris kasvaja, millega viivitamatult tegelema asuti. Elevandiluuranniku koondislasele tehti esmajoones operatsioon, pärast mida alustati ka keemiaraviga.

Teistkordselt tuli mullu Amsterdami Ajaxi eest kõikide sarjade peale 34 väravat löönud edurivimehel noa all minna novembris, kuid seegi protseduur möödus edukalt ning praeguseks on Haller tagasi väljakul.

Oma (mitteametliku) debüüdi tegi ta Dortmundi eest nädala alguses, kui sekkus sõprusmängus Düsseldorfi vastu vahetusest. Tolles kohtumises Haller veel sihile ei jõudnud, kuid reedeses kontrolllahingus Baseliga sahistas ta vastaste väravavõrku lausa kolmel korral.

Kübaratriki muutab veelgi muljetavaldavamaks tõsiasi, et Prantsusmaal sündinud côte-d’ivoire’lane sekkus vahetusest alles 61. minutil ning oma kolm väravat – millest üks oli penalti – virutas ta kaheksa minuti jooksul, vahemikus 81. – 88.

Dortmund võitis Baseli vastu peetud sõprusmängu 6:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles