Sügavas mõõnas oleva Liverpooli klubi bossidele tehti tapmisähvardusi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Inglismaa klubi Evertoni poolehoidjad on pidevalt avaldanud pahameelt klubijuhtide otsuste üle.
Inglismaa klubi Evertoni poolehoidjad on pidevalt avaldanud pahameelt klubijuhtide otsuste üle. Foto: REUTERS/Carl Recine/SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas on Liverpoolis tegutsev Evertoni meeskond aastaid kuulunud tugevate keskmike hulka. Sel hooajal on nad aga täielikus mõõnas ning fännidele see ei meeldi.

Everton paikneb Inglismaa kõrgliigas enne 20. vooru alles 18. kohal ehk seistakse reaalselt silmitsi kõrgliigast pudenemisega. 18 kohtumisega on neil kirjas ainult 15 punkti, millest vähem on teeninud ainult Wolverhampton Wanderers (14 punkti) ja punane latern Southampton (12 punkti).

20. voorus võõrustab Everton just Southamptonit ning sellest mängust vajatakse hädasti võidupunkte. Enne olulist vastasseisu on Evertoni meeskonna fännid saatnud klubi bossidele ebameeldiva sisuga kirju, mille hulgast leiab ka tapmisähvardusi.

Sestap otsustasid BBC teatel Evertoni juhtfiguurid tänast vastasseisu telerist vaadata ega toeta meeskonda koduareenil Goodison Parkil. «Evertoni direktoritel on soovitatud tänasest kohtumisest turvakaalutlustel hoiduda. Nad on saanud viimastel päevadel pahatahtlike ja tapmisähvardusi sisaldavaid kirjavahetusi,» vahendab BBC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles