Eesti saalijalgpallikoondis kaotas Gröönimaale

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti - Gröönimaa sallijalgpalliduell.
Eesti - Gröönimaa sallijalgpalliduell. Foto: Futsal Week 2023

Eesti meeste saalijalgpallikoondis kohtus reedel Horvaatias toimuval Futsal Week 2023 turniiril Gröönimaaga, kelle vastu saadi kirja 1:2 kaotus.

Mäng oli väga tasavägine ja lahtine, kui võimalusi jagus mõlemale meeskonnale. Esimesena jõudsid sihile eestlased, kui Erki Mõttus lõikas 4. minutil osavalt vahelt vastase söödu, tõusis rünnakule ning saatis palli võimsa löögiga võrku. Mõttus esindab käimasoleval turniiril saalikoondist esmakordselt ning sai nüüd kirja ka oma debüütvärava.

Paraku õnnestus Gröönimaal samal minutil kiirelt viigiväravaga vastata ning kuna sihile jõuti ka 38. minutil, jäi Eesti punktidest ilma, teatab Eesti jalgpalliliit oma kodulehel.

Kohtumine on järelvaadatav:

Koondise peatreeneri Madis Rajando sõnul olid täna väljakul kaks võrdset meeskonda, ent tulemus jäi paraku Eesti kahjuks. «Mängijatega jäin kindlasti rahule. Kõik andsid endast väljakul sada protsenti ja mingeid järeleandmisi ei tehtud. Mingites olukordades õnnestus täna vastasel oma tugevused paremini maksma panna, meie aga oma võimalusi ära kasutada ei suutnud,» võttis Rajando mängu kokku.

Laupäeval, 14. jaanuaril ootab saalikoondist ees turniiri viimane mäng, kui vastamisi minnakse Bosnia ja Hertsegoviinaga. «Kõik mehed on enam-vähem terved ja mänguvalmis. Mingi väsimus on kindlasti juba tekkinud, aga midagi kriitilist ei ole,» lisas Rajando.

Futsal Week 2023 ajakava:

11. jaanuar kell 18.45: Eesti – Rumeenia 1:7

12. jaanuar kell 16.30: Ungari – Eesti 0:7

13. jaanuar kell 16.30: Eesti – Gröönimaa 1:2

14. jaanuar kell 18.45: Bosnia ja Hertsegoviina – Eesti

Kõiki kohtumisi näeb otsepildis Futsal Weeki Facebooki leheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles