VIDEO Tottenhami fänn lõi Arsenali väravavahti

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tottenhami ja Londoni Arsenali mäng sai tulise lõpu.
Tottenhami ja Londoni Arsenali mäng sai tulise lõpu. Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix

Põhja-Londoni derbi Tottenhami ja Arsenali vahel lõppes inetult, sest kohtumise lõpuvile järel ründas üks kodumeeskonna poolehoidja Arsenali väravavahti Aaron Ramsdale’i.

Arsenal alistas võõrsil linnarivaali Tottenhami 2:0. Kohtumise lõpuvile järel läks Ramsdale’il ütlemiseks Tottenhami ründaja Richarlisoniga, misjärel suundus 24-aastane inglane oma värava tagant asju võtma. Samal ajal lähenes talle tribüünilt üks Tottenhami poolehoidja, kes jalaga inglasele virutas ning seejärel argpükslikult tagasi tribüünile põgenes.

«Spursi fännid andsid mulle midagi terve mängu jooksul ning mina andsin neile vastu. Enamus võttis asja sportlikult, kuid üks neist proovis mind seljatagant lüüa. Sellest on kahju, sest lõpuks on tegu ainult jalgpallimänguga. Mõlema meeskonna mängijad proovisid mind olukorrast eemale tõmmata. Õnneks ei juhtunud midagi drastilist,» kommenteeris Ramsdale juhtunut.

Oma meeskonna poolehoidjaga pahandas ka Tottenhami peatreener Antonio Conte. «Peame igal hetkel näitama austust. Kui tahame, et meid austataks, peame ise austama. Ausalt, ma ei näinud seda olukorda. Kuid kui see juhtus, siis mulle ei meeldi see,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles