Õuekallas: kõik vihkavad meie sidemängijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Õuekallas
Kristjan Õuekallas Foto: Toomas Huik

Beauvais Oise serblasest sidemängija Rajko Jokanovic on pisut üle kuu aja Prantsusmaa võrkpalliklubi juures viibinud Kristjan Õuekallase närvi täiesti mustaks ajanud.

Jokanoviciga pole sõjajalal mitte ainult Eesti koondise nurgaründaja, vaid ka kogu ülejäänud meeskond, vahendab volley.ee.



«Kõik vihkavad Jokanovici ja räägivad teda taga,» lausus Õuekallas. «Tegemist on väga ebasümpaatse inimesega. Ta oskab mängijalt viimasegi enesekindluseraasu röövida. Kui Jokanovicile keegi mängija ei meeldi, siis tõstab ta talle vaid hädapalle.»



Kuna Jokanovicile võrdväärne vahetus puudub, viibib 37-aastane serblane kogu aeg väljakul. «Eelmisel aastal lahkus tema pärast klubist kaheksa mängijat, pärast seda hooaega kavatsevad meeskonda vahetada seitse meest. Lihtsam oleks üks tegelane välja vahetada, kui igal suvel uut koosseisu muretsema hakata,» arutles Õuekallas.



Viimast Prantsusmaa meistrivõistluste kohtumist Ales en Cevennes'iga alustas Õuekallas põhikoosseisus, kuid vahetati teises geimis välja. «Minu mäng oli väga masendav. Hiljuti põetud paaripäevane haigus tõmbas mind täiesti tühjaks. Lisaks tõmbas Jokanovici tegutsemine juhtme kokku,» rääkis kaks punkti toonud Õuekallas.



Koos AS Cannes'iga konkurentidest ühe mängu vähem pidanud Beauvais Oise võitis kohtumise 3:2 (19, -22, 23, -23, 9) ja jätkab kaheksandal kohal.



Paremini käis aga Rennes'i Volley käsi, kes alistas võõrsil Sten Esna, Ardo Kreegi ja Pavel Kružajevi toel Arago de Sete 3:0 (25, 24, 21).



Libero Esna ja temporündaja Kreek tegid kaasa terve kohtumise, kuid ebakindlalt tegutsenud ning ühe punkti tuua jõudnud diagonaalründaja Kružajev vahetati juba avageimi alguses pingile. Kolm silma kogunud Kreek lõi kaks palli maha, tegi ühe vea ja ülejäänud rünnakutel jäi pall mängu.



Võit säilitas 11. positsioonil jätkaval Rennes'il lootuse tõusta kuue järelejäänud mänguga kaheksa parema sekka ehk lunastada pääse

play-off

'i.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles