Shakiralt verbaalselt pasunasse saanud Hispaania vutiässa humoorikas vastulöök lendas vastu taevast

Postimees Sport
Copy
Shakira (vasakul) ja Gerard Pique.
Shakira (vasakul) ja Gerard Pique. Foto: Albert Gea

Möödunud suvel lõppes maailmakuulsa lauljatari Shakira ja Hispaania jalgpalluri Gerard Piqué 11 aastat kestnud kooselu. Kuivõrd lahkumineku põhjuseks olid mehe kõrvalhüpped, otsustas Shakira eksabikaasale ka verbaalselt pasunasse anda.

Nii kirjutaski ta Piqué koos tolle uue tüdruksõbra Clara Chia Martiga oma värske laulu sisse.

«Kui vajasin sind, näitasid sa end oma halvimast küljest. Ma ei tea, mis sinuga juhtus. Sa oled äratundmatu. Sa vahetasid Ferrari Renault’ ja Rolexi Casio vastu,» laulis Shakira.

FC Barcelona vutiäss vastas verbaalsele lõuahaagile aga läbi huumoriprisma. Nimelt tuli Piqué päev pärast laulu ilmumist tööle just Renault Twingoga. 

Lisaks üritas eelmise aasta lõpus putsad varna riputanud keskkaitsja, kes veab Hispaanias oma jalgpallisarja nimega King's League, sõlmida seejärel liiga nimel koostööleppe Casioga.

«Casio saatis meile käekellasid,» kuulutas Piqué raadiosaates, kus tehingu justkui avalikuks tegi.

Tegelikult hispaanlase (vastulöögi) soov aga ei täitunud, sest mõned tunnid hiljem andis kellafirma ühismeedias teada, et ei hakka peretülis pooli valima ning loobus viisakalt vutitähe pakkumisest.

Shakira värsket hispaaniakeelset laulu on YouTube'is vähem kui nädalaga vaadatud juba 132 miljonit korda, mis teeb sellest enim vaadatud Ladina-Ameerika laulu.

«Ma poleks iial arvanud, et mul õnnestub 45-aastaselt otse esikohale tõusta. Ja seda veel hispaania keeles lauldes,» kommenteeris Shakira oma värskeimat saavutust Instagramis. 

«Tahad tänada neid miljoneid naisi, kes nende, kes ennast vähemtähtsamana tunnevad, eest täna seisavad. Naisi, kes seisavad selle eest, mida nad tunnevad ja mõtlevad ning teevad häält, kui nad millegagi ei nõustu, samal ajal kui teised lihtsalt kulme kergitavad. Teie olete minu inspiratsiooniks,» kirjutas Shakira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles