Eesti murdmaasuusataja võitis universiaadil juba teise medali (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mariel Merlii Pulles
Mariel Merlii Pulles Foto: Kiur Kaasik/Delfi

Murdmaasuusataja Mariel Merlii Pulles (24) sai USAs Lake Placidis toimuval universiaadil kaela juba teise medali, kui võitis naiste 5 km klassikasõidus hõbemedali.

Kaks päeva tagasi naiste sprindivõistlusel kuldmedali võitnud Pulles oli ka täna üks medalisoosikuid. Eestlanna alustas võistlust korraliku tempoga ning poolel võistlusmaal hoidis teist kohta. Kaotust soomlannale Hilla Niemelale oli 8,2 sekundit.

Distantsi teisel poolel suutis Niemela enda edu üha kasvatada ning tema võidus täna kahtlust ei tekkinud. Pulles suutis aga hoida korraliku tempot, mis talle hõbemedali koju tooks. Finišis kogunes tal kaotust Niemelale 17,4 sekundit. Pronksmedali võitis itaallanna  Maria Eugenia Boccardi (+22,2).

Foto: Kuvatõmmis

Pullesel on taliuniversiaadil kavas veel kaks võistlust. Homme sõidetakse 5 km jälitussõit ning mängud lõppevad 15 km ühisstardist distantsiga.

Täna sõidetud meeste 10 km klassikadistantsil sai Christopher Kalev 56. koha. Võitjale, Ryo Hiosele jaapanist, kogunes kaotust 2.58,9. Kokku lõpetas võistluse 82 sportlast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles