Keeruline ilm keeras Austraalias ajakava pea peale, Kontaveidi kohtumine võib lükkuda järgmisesse päeva

Karl-Joosep Küngas
Copy
Vihmasadu ei luba Austraalias tennisemängudega jätkata.
Vihmasadu ei luba Austraalias tennisemängudega jätkata. Foto: EPA/LUKAS COCH/SCANPIX

Austraalia lahtistel on seni olnud kolm täiesti eriilmelist päeva. Kui esimestel päevadel pidid tennisistid leitsakuga toime tulema, siis täna pole vihma tõttu sisuliselt mängida saanudki.

Täna oli Austraalia lahtistel kavas 74 kohtumist, mida planeeriti pidada 16 väljakul. Eesti aja järgi kell kaks öösel hakkas Austraalias aga tugev vihmasadu, mis ajakava täiesti sassi lõi.

Nõnda on saadud pidada ainult kaheksa mängu, mis kõik toimusid turniiri kolmel suuremal väljakul. Rod Laveri, Margaret Courti ja John Caini areenidel on võimalik vajadusel tõmmata peale katus, mis kaitseb nii vihma kui ka intensiivse päikese eest.

Tänasest päevast on seetõttu mõjutatud ka homne mängupäev, mil pidi väljakule saabuma ka Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 19.). Tema teise ringi vastane selgub vastasseisust Mayar Sherifi (WTA 54.) ja Magda Linette (WTA 45.). Suure tõenäosusega saavad nemad oma mängu täna peetud, ent suurem osa avaringi matše lükkub homsesse päeva, mistõttu lükkuvad osa teise ringi kohtumisi reedesesse mängupäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles