Ajastu lõpp? Tiitlikaitsja Nadal langes vigastuse tõttu Austraalias konkurentsist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: REUTERS/Carl Recine/SCANPIX

Austraalia lahtistel langes meeste seas konkurentsist tiitlikaitsja Rafael Nadal (ATP 2.), kes tunnistas teises ringis ameeriklase Mackenzie McDonaldi (ATP 65.) paremust.

Tiitlikaitsjana Austraalia lahtistele saabunud Nadal oli tänases kohtumises ülisuur favoriit, ent saatuslikuks sai tema tervis. Hispaania tenniselegend tegi kohumise alguses liiga enda puusale, mis segas selgelt tema liikumist ja erinevate pallide löömist.

Nadal vangutas kohtumise käigus mitmel korral enda pead ning oli selge, et sellest situatsioonist on keeruline välja tulla. Kolmanda seti lõppfaasis loobus hispaanlane juba mitme pallivahetuse juures võitlusest, kuna väljakul liikumine oli muutunud väga valulikuks.

Pärast kaht ja poolt tundi pidi Nadal võtma vastu 4:6, 4:6, 5:7 kaotuse. Tegemist on esimese korraga kui ta Austraalia lahtistel teises ringis reketid pakkima peab. Ainult 2016. aastal pidi Nadal veelgi varem Austraalias kaotusekibedust tundma, kui toona tunnistas ta avaringis kaasmaalase Fernando Verdasco paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles