Kohtunik küsis Austraalia lahtistel Venemaa tennisistilt, et kas Ukraina lipuga fännid segavad teda. Vaata, mis kõlas vastuseks! (10)

Toimetas Ville Arike
Copy
Kaks pealtvaatajat hoiavad Andrei Rubljovi kõrval Ukraina lippu.
Kaks pealtvaatajat hoiavad Andrei Rubljovi kõrval Ukraina lippu. Foto: Fazry Ismail/Epa/Scanpix

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avapäeval tekkis probleem, kui Ukraina tennisisti Katerõna Baindli mängu ajal lehvis tribüünil Venemaa lipp. Täna tekkis vastupidine olukord Venemaa tennisistiga!

Muide, teisipäevast alates on agressorriikide Venemaa ja Valgevene lipud Melbourne'i tenniseväljakutel keelatud. Täna aga viibisid meeste üksikmängu teise ringi kohtumises venelase Andrei Rubljovi ja soomlase Emil Ruusuvuori vahel väljakule päris lähedal Ukraina lippudega fännid. Ning nad polnud seal vaikselt.

Portaal championat.com kirjeldas, et ühel hetkel kutsus pukikohtunik Rubljovi enda juurde ja küsis, kas Ukraina lippudega fännid segavad teda? «Kõik on korras, lihtsalt nad ütlevad mulle halbu sõnu,» vastas Venemaa tennisist.

Rubljov ei lasknud end kõigutada ja võitis 6:2, 6:4, 6:7, 6:3. Kolmandas ringis kohtub ta britt Daniel Evansiga.

Meeste turniiril on täna sündinud ka kaks üllatust. Ameeriklane Jenson Brooksby alistas teise asetusega norralase Casper Ruudi 6:3, 7:5, 6:7, 6:2 ning kvalifikatsiooni õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud teine ameeriklane Michael Mmoh 12. asetusega Alexander Zverevi (Saksamaa) 6:7, 6:4, 6:3, 6:2.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles