PM MONTES ⟩ Wilson: Otti õnnelikuna hoida on üks minu suuremaid eesmärke

Karl Mihkel Eller
, Monaco, Monte Carlo
Copy
Kuigi Ott Tänak teeb Ford Puma Rally1-autoga oma esimese stardi Monte Carlos, usub Malcolm Wilson (pildil), et eestlane pretendeerib kohe esikohale. Ta meenutas, et aasta tagasi oli M-Spordiga sarnases olukorras Sébastien Loeb, kes oli hooaja avaetapil võidukas.
Kuigi Ott Tänak teeb Ford Puma Rally1-autoga oma esimese stardi Monte Carlos, usub Malcolm Wilson (pildil), et eestlane pretendeerib kohe esikohale. Ta meenutas, et aasta tagasi oli M-Spordiga sarnases olukorras Sébastien Loeb, kes oli hooaja avaetapil võidukas. Foto: @World/M-Sport

M-Spordi rallitiimi asutaja ja omanik Malcolm Wilson (66) on mänginud Ott Tänaku karjääris kaalukat rolli. Postimehele kinnitas inglane, et usub Tänakusse täielikult ning eestlane võib tulla maailmameistriks. Samuti poleks eriline üllatus esikoht Monte Carlo rallil.

Uue rallihooaja eelõhtul antud intervjuus ütles Wilson, et kuigi Tänakuga on sõlmitud üheaastane leping, ei näe ta mingit põhjust, miks ei võiks saarlane võistelda MM-sarja kõige teravamas tipus veel mitu hooaega. M-Spordi meeskond tahab peale WRC-klassi hakata võitude eest heitlema ka WRC2 arvestuses.

Ott Tänakuga lepingut allkirjastades ütlesite, et olite maailma kõige õnnelikum inimene. Kuidas see kõik paika loksus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles