Ukraina supertalendi allkirjast ilma jäänud Arsenal ostis hoopis Belgia koondise ründaja

Christopher Krutto
Copy
Leandro Trossard.
Leandro Trossard. Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi andis teada, et on löönud käed Belgia koondise ründaja Leandro Trossardiga, kes mängis klubijalgpalli seni teises Inglismaa kõrgliigaklubis Brightonis.

28-aastane belglane sõlmis klubiga 2027. aastani kehtiva lepingu ja osapoolte kokkuleppel on võimalik seda aasta võrra pikendada. BBC Sporti andmetel maksis Inglismaa kõrgliiga liider Trossardi eest umbes 24 miljonit eurot.

«Ta tunneb siinset liigat ja ma usun, et ta võib tiimis koheselt panustada,» sõnas Arsenali peatreener Mikel Arteta uue hoolealuse kohta. «Me oleme väga õnnelikud, et ta saime. Ta on mängija, keda me oleme tükk aega jälginud ja nüüd tuli võimalus [temaga käed lüüa] ning meil tekkis vajadus mängijale, kes suudab eesliinis mitmel positsioonil mängida.»

Trossard on Inglismaa kõrgliigas sel hooajal saanud 16 mänguga kirja seitse väravat ja kolm resultatiivset söötu, kuid hiljuti läks ta raksu Brightoni peatreener Roberto De Zerbiga ning langes valikust välja.

Tegelikult lootis Arsenal tuua edurivisse hoopis 22-aastase ukrainlase Mõhhailo Mudrõki, kuid too otsustas lõpuks linnarivaali Chelsea kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles