Kahe paadi kokkupõrkes hukkus tippjalgpallur

Christopher Krutto
Copy
Charlotte FC staadion, kus on näha austusavaldust Anton Walkesile.
Charlotte FC staadion, kus on näha austusavaldust Anton Walkesile. Foto: Nell Redmond/AP/Scanpix

USA jalgpalliklubi Charlotte FC andis teada, et nende mängija Anton Walkes (25) kaotas traagilises õnnetuses elu.

«Suure kurbusega peame teatama, et Anton Walkes suri sel hommikul. Puhaku ta rahus,» seisis klubi neljapäeval avaldatud teadaandes.

Daily Mail kirjutab, et Walkes leiti teadvusetult pärast kahe paadi kokkupõrget Miami Marine’i nimelise staadioni läheduses. Teda elustati parameedikute poolt ning viidi siis kriitilises seisus haiglasse, kuid kahjuks ei suutnud arstid tema elu päästa.

«Pole sõnu kirjeldamaks kurbust, mida kõik Major League Socceris (MLS) hetkel tunnevad pärast Anton Walkesi surmast kuulmist. Ta oli talendikas ja pühendunud mängija, keda armastasid nii tiimikaaslased kui ka fännid. Meie sügavaim kaastunne tema partnerile, perlee, sõpradele ja kogu Charlotte FC perele,» seisis MLSi teadaandes.

Walkesist jäid maha tüdruksõber ja nende ühine tütar. Inglane tegi oma esimesed sammud profijalgpallis 2016. aastal ja kuigi tema karjääri algas kodumaal Tottenhami ridades, siis alates 2017. aastast esindas ta MLSi klubisid. Kõigepealt mängis ta Atlanta Unitedi ridades ning hiljem Charlotte’i eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles