VIDEO ⟩ Monte Carlo rallil meenutati, kuidas Märtin tuld kustutades kraavi kukkus

Postimees Sport
Copy
Markko Märtin 2003. aastal Fordi roolis.
Markko Märtin 2003. aastal Fordi roolis. Foto: Margus Ansu

Monte Carlo rallil jäi telekaadrisse olukord, kus üks katse lõpus viibinud asjapulk koperdas kükakil olnud mehe otsa ning käis uperkuuti. Sellega meenus ralliajakirjanikule Julian Porterile humoorikas seik Markko Märtini karjäärist.

Nimelt postitas Eesti kaardilugeja Aleks Lesk ühismeediasse klipi sellest, kuidas katselõpus üks ralli ametnikest kukkus ja see jäi silma ka WRC All-Live’i eetris olnud Becs Williamsile. Seejärel meenuski Porterile vaimukas seik Märtiniga seoses.

«See oli vist 2004. aasta Korsika ralli. Markko Märtin ja Michael Park tulid katse lõppu. Märtin hüppas pärast stopp-joont välja, sest mootoris oli väike tulekahju. Ta haaras tulekustuti ja kadus kaadrist, sest kukkus kraavi ja ilmus siis jälle kraavist välja,» meenutas Porter.

«Me ei teadnud, et kaameramees selle kinni püüdis. Me lihtsalt nägime, et Märtin kadus ära ja ilmus siis tagasi,» lisas ta.

Video Märtini kraavi kukkumisest:

Kusjuures eestlasel õnnestus lõpuks too ralli Ford Focus RS WRC ´04 roolis ka võita. Teiseks jäänud Sebastien Loebi edestas Märtin enam kui kahe minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles