Ajaloo edukaima jalgpalluri seksuaalrünnaku kohta lekkisid võikad detailid (1)

Christopher Krutto
Copy
Dani Alves (paremal) koos Neymariga.
Dani Alves (paremal) koos Neymariga. Foto: Hannah McKay / Reuters / Scanpix

Hispaanias Kataloonia politsei vahi all viibiva ajaloo edukaima jalgpalluri Dani Alvese väidetava seksuaalrünnaku kohta on lekkinud uusi detaile.

Kui varem levis Hispaania meedias versioon, et palliplatsil paremkaitsjana tegutsev Alves pistis 23-aastasele naisele käe aluspesu sisse, siis nüüd on juhtumist käibel palju võikam versioon.

Hispaania ajaleht El Periodico kirjutab, et Alves ja rünnaku ohvriks olnud naine viibisid umbes veerand tundi tualetis. Seda väidet pidavat toetama ka klubi turvakaamerate salvestised.

Ohvri väitel olevat jalgpallur ta maha heitnud, tõstnud seejärel maast üles ja vägistanud ta, kuigi naine osutas kogu aja vastupanu. Samal õhtul viidi naine haiglasse, et dokumenteerida vägistamise jälgi.

TV3 vahendab, et brasiillane väitis algul, et viibis küll klubis, kuid oli seal veetnud vaid lühikese aja. Hiljem on ta välja tulnud veel kolme versiooniga.

Esiteks väitis ta, et ei tunne naist, kes teda vägistamises süüdistab, siis rääkis, et on teda küll näinud, aga nende vahel pole midagi juhtunud, ning lõpuks ütles, et naine surus ise ennast talle peale.

El Pais kirjutab oma allikatele toetudes, et naine ei soovi jalgpallurilt rahalist kompensatsiooni, vaid tema eesmärk on, et jalgpallur läheks kuriteo eest trellide taha.

Ühe hoobi on Alves skandaali tõttu juba saanud. Nimelt kuulus ta Mehhiko klubi Pumase ridadesse, kuid sealt anti talle juba hundipass.

39-aastane Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning teda peetakse maailma kõige edukamaks jalgpalluriks. 2006. aastast Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesest sai Katari MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles