Euroopa tippliigas testimas käinud Tamm jätkab Kaljus, kuid pikem siht on välismaa suunas

Christopher Krutto
Copy
Alex Matthias Tamm Reimsis.
Alex Matthias Tamm Reimsis. Foto: Facebook / Kalju FC

Jaanuari alguses Portugalis toimunud laagriks esimest korda Eesti koondise kutse teeninud ning möödunud nädalal Prantsusmaa kõrgliiga klubis Reims testimisel viibinud Nõmme Kalju jalgpallur Alex Matthias Tamm jätkab vähemalt juulini karjääri Eestis.

Kalju kirjutas ühismeedias, et vähemalt juulini jääb Tamm tiimi nimekirja, kuid tööd tehakse selle nimel, et hiljemalt tuleva hooaja lõpu järel saaks ründaja karjääri välismaal jätkata.

«Teen tööd oma eesmärkide nimel, olen alati maksimaalselt pühendunud jalgpallile ja tahan Kalju juubeliaastal teha ründajana Premium liigas suure sammu edasi. Mul on hea meel, et minu arengut märgatakse. Uus aasta on alanud sündmusterohkelt, tegin debüüdi Eesti rahvuskoondises ja sain võimaluse ennast näidata Prantsusmaa suurklubile. Kõik uksed on jätkuvalt avatud,» kommenteeris Tamm.

21-aastane Tamm on Kalju kasvandik ning noorteklassist siiani esindanud ainult seda Nõmme klubi. Eesti meistriliigas on ta 88 mänguga löönud 23 väravat. Eelmisel hooajal jagas Tamm resultatiivsustabelis 12 väravaga viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles