FOTOD Laskesuusataja Regina Ermits jagas sotsiaalmeedias sõnumit, kus talle sooviti surma

Christopher Krutto
Copy
Regina Ermits.
Regina Ermits. Foto: Hendrik Osula/biathlon.ee

Laskesuusataja Regina Ermits avaldas ühismeedias vastikuid sõnumeid, mis talle saadeti pärast eilset Antholz-Anterselva MK-etappi, kus eestlanna sooritus ebaõnnestus.

Eesti teatenaiskonna avavahetust sõitnud Ermits eksis kolmel korral ja oli oma vahetuse lõpuks juba liidritest enam kui nelja minutiga maas. Järgmises vahetuses rajale tulnud Tuuli Tomingas eksis samuti ühel korral ja peagi jõudsid esimesed juba ringiga järgi ning eestlannad tulid rajalt maha enne kolmandat vahetust.

Paistab, et nii mõnigi spordifänn kaotas eilse esituse järel aru ning mõni soovis isegi tema surma.

«Ma arvan, et selline hetk on ehe näide sellest, kuidas tuhande inimese head sõnad võivad varjuda vaid ühe halvasti ütleja taha. Ma isegi ei tea, kas keegi üldse peaks spordi tõttu selliseid tundeid tundma, aga isegi, kui see spordiala sulle meeldib, on südames, pakub suuresti ikkagi rõõmu kasvõi väikeste eneseületuste ja saavutuste näol, siis selliseks asjaks pole ausalt mind keegi ette valmistanud. Ja kuidas saakski tegelikult?

Ausõna, ma olen teadlik, kurb ja õnnetu, aga ausalt vahepeal on lihtsalt jube mõelda, kui palju on võib-olla inimestes viha ja pahatahtlikkust, sest ma tegin halva soorituse spordirajal,» kirjutas Ermits alustuseks.

Foto: Instagram @reginaojaermits

Seejärel näitas laskesuusataja aga sõnumeid, kus teda lohutati ning edu sooviti. Neid paistis olevat rohkem kui sapiseid solvanguid.

«Ja siis on sellised inimesed, kellest paljud pigem isegi ei tea mind. Ja nagu see olukord pole ju tegelikult maailma lõpp ega midagi, ja ma väga tean, kui palju jubedamaid asju toimub maailmas… aga lihtsalt… headus on ilus asi ja kui see olukord mulle midagi õpetab, siis just seda. Heaks olemine on ilus, isegi kui tulemused pole head, siis inimestena ei pea me laskuma nii pahatahtlikule tasemele,» jätkas ta.

Foto: Instagram @reginaojaermits
Foto: Instagram @reginaojaermits
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles