Nimi ei päästnud: Chelsea legend sai kehvade tulemuste tõttu hundipassi

Christopher Krutto
Copy
Frank Lampard.
Frank Lampard. Foto: TONY OBRIEN/REUTERS/SCANPIX

Inglismaa jalgpallikõrgliigas mängiv Everton andis teada, et on lõpetanud koostöö peatreeneri Frank Lampardiga.

Evertoni vorm on olnud sel hooajal äärmiselt kehv. Klubi on liigas kogunud 20 mänguga 15 punkti ning asetseb eelviimasel kohal. Viimasest 12 mängust on kaotatud üheksa.

Seetõttu pole ime, et endisest Inglismaa koondislasest ja Londoni Chelsea jalgpalliklubi legendist loots sai hundipassi. Ametis sai ta olla natuke alla aasta.

Klubi tänas Lampardi ja tema treeneritetiimi panuse eest. «Franki ja tema tiimi panus ja pühendumine on olnud eeskujulikud kogu nende klubis veedetud aja jooksul, kuid viimased tulemused ja koht liigas tähendavad, et tuli teha raske otsus,» seisis Evertoni teadaandes.

Lisaks Lampardile lahkusid treenerid Joe Edwards, Paul Clement, Ashley Cole ja Chris Jones. Klubi on alustanud uue peatreeneri otsingutega.

BBC Sport kirjutab, et kandidaatide hulka kuuluvad Marcelo Bielsa, Sean Dyche ja Ralph Hassenhüttl. Uue lootsi leidmiseni viivad trenne läbi Paul Tait ja Leighton Baines.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles