VIDEO ⟩ Müsteerium Austraalias: Djokovici pudeli küljes rippunud lipik tekitab küsimärke

Christopher Krutto
Copy
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: WILLIAM WEST / AFP / Scanpix

Tennise maailma viienda reketi Novak Djokovici ümber on taas kord lahvatanud pudeliskandaal.

Möödunud aasta novembris jäi Pariisi ATP turniiril videokaamerasse hetk, kus Djokovici abilised proovisid blokeerida momenti, mil üks tema tiimi liikmetest segas sportlase jooki, mis anti hiljem tennisistile. Nüüd ilmus samasugune klipp Austraalia lahtistelt.

Võidumängus Enzo Couacauo vastu filmitud klipist on näha, kuidas Djokovicile mõeldud pudelile oli kleebitud mingi lipik. Kui sportlane selle kätte sai, asus ta kohe lipikut lugema.

Austraalia portaali 7news andmetel spekuleeritakse, et see võis olla seotud uue reegliga, kuidas treener võib mängijat mängu ajal juhendada. Nimelt võib Austraalia lahtistel anda treener mängijale juhiseid suuliselt, kui ta istub temaga samal poolel, ja žestidega, kui on mängijast väljaku vastaspoolel.

Kuna reegleid pole veel avalikult üle täpsustatud, tekkisid paljudel küsimused, kas joogipudeli peale kleebitud lipik on reeglitepärane.

Tõsi, tõenäolisema seletusena tuuakse esile, et lipiku peal võis olla info selle kohta, mis täpselt jooki sisse on segatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles